Zonnepanelen

Zonnepanelen: vooruitstrevend in techniek en milieu

 

Zwart Techniek is een bedrijf dat al vele jaren bekend staat als leverancier van generatorsets, die fossiele energie-oplossingen leveren. Maar Zwart Techniek gaat ook mee met de tijd, middels zonnepanelen en groene energiecentrales. Dit wil zeggen dat wij de nieuwste technieken toepassen in onze producten, om ervoor te zorgen dat wij vooruitstrevend en milieubewust zijn en blijven.

 

Zonnepanelen de groene energieoplossing!

 

Zonne-energie begint een steeds belangrijke rol te spelen op het gebied van energieoplossingen. Zwart Techniek is sinds enkele jaren in staat om zonne-energie oplossingen te implementeren in stroomvoorzieningen. Een van de vormen van onze groene energie zijn de zonnepanelen. Deze energiebron is zowel mogelijk als stand alone power plant, of gekoppeld aan een generator om hierin te functioneren als hybride-oplossing.

Zwart-Techniek-nieuwe-energie-oplossing-Hy-Con-One

CO2-reductie is ons speerpunt!

 

CO2 speelt net als zonne-energie een steeds belangrijkere rol. Aangezien het verminderen van CO2 hot-topic is op dit moment, doet Zwart Techniek er alles aan om met deze trend mee te gaan. Met het gebruik van zonnepanelen kunnen wij een groene-energiecentrale leveren, die zorgt voor een enorme hoeveelheid schone energie.

 

Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan het gebruik van gasolie. Het gebruik van gasolie en alle bijbehorende operationele kosten kunnen worden verminderd of geëlimineerd, dankzij het gebruik van zonne-energie installaties.

 

Vragen over groene energieoplossing? Contact ons!

 

Wij staan voor u klaar om zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vragen over de zonnepanelen, of een ander groene energieproduct van Zwart Techniek. Er kan telefonisch contact met ons worden opgenomen via +31(0)255 530 304, of stuur een e-mail naar info@zwarttechniek.nl.