Verhuur

Verhuur van aggregaten, kabels en load banks

 

Zwart Techniek is al jarenlang marktleider in Nederland op het gebied van aggregaten en generatorsets. Ook verhuur van aggregaten bieden wij aan in vele varianten. In IJmuiden hebben wij een groot assortiment huur aggregaten staan waaruit u kunt kiezen. De stroominstallaties zijn te huren van een uur tot en met langere periodes. Ook de mogelijkheden in capaciteit zijn legio: van 5 tot en met 1.000 KvA.

 

De noodstroom-aggregaten en generatorsets die wij aanbieden zijn milieubewust geproduceerd, waardoor de uitstoot van CO2 zo veel mogelijk wordt beperkt. De aggregaten zijn er in verschillende vormen en beschikbaar in diverse eenheden met variërende vermogens.

Zwart-Techniek-Verhuur-aggregaten-kabels-loadbanks

Uw aggregaat huren bij Zwart Techniek

 

Wilt u graag een aggregaat huren voor tijdelijk gebruik, een evenement of ander doel? Dat kan! Zwart Techniek biedt u de uitgebreide mogelijkheid om de beste aggregaat voor uw klus te selecteren en te huren voor de periode die u wilt.

 

Aggregaat huren? Neem contact met ons op!

 

Onze klantenservice staat voor u klaar om iedere vraag over aggregaat huren te beantwoorden. Indien u behoefte heeft aan een tijdelijke stroomvoorziening, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:
T: +31(0) 255 530 304
E: Info@zwarttechniek.nl