Testkamer

Unieke testkamer van Zwart Techniek

 

Het is voor Zwart Techniek belangrijk dat het zich onderscheidt ten opzichte van andere generatorsets-leveranciers. Dit doen wij door een toegevoegde waarde te leveren in het project. Zwart Techniek kan met volle trots zeggen dat de generatorsets die wij ontwerpen en fabriceren, voordat deze aankomen op hun eindbestemming, technisch worden gedemonstreerd.

 

De technische demonstraties voeren wij uit in onze eigen unieke en uitstekende testkamers. In de testkamers, die zich bevinden in IJmuiden, laten wij klanten de technische aspecten van de noodstroom aggregaten zien. Bij het testen is het belangrijk dat iedere afwijking, indien van toepassing, wordt verholpen en dat de specifieke eigenschappen van het aggregaat worden aangepast voor het verzonden wordt naar de eindbestemming. Op die manier kunnen er vooraf een groot aantal dure reparaties en veranderingen op de projectlocatie voorkomen worden.

Zwart-Techniek-testkamer-van-noodstroom-aggegaten
Zwart-Techniek-beschikt-over-een-eigen-testkamer-voor-noodstroom-aggregaten

Testrapport bij fabriekstest in testkamer

 

Na het uitvoeren van de fabriekstesten die gedaan worden in onze eigen testkamers, zal de fabriekstest (FAT) worden omschreven en overgedragen in een gedetailleerd testrapport. Hierin staan de mogelijkheden van de geteste generatorsets vastgelegd.

 

Heeft u vragen over de testkamer?

 

Mocht u nog vragen hebben over onze testkamer en het uitvoeren van de fabriekstest, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij proberen zo snel mogelijk al uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Contact opnemen kan via onderstaande gegevens:
T: +31(0)255 530 304
E: Info@zwarttechniek.nl

Zwart-Techniek-testkamer-testen-van-generator