Technische Ombouw

Technisch ombouwen voor up-to-date installatie

 

Technische ontwikkelingen staan nooit stil, dit komt voort uit de vele updates en installaties waardoor een aggregaat beter kan presteren. Waar men vroeger veel werkte met grote volgebouwde besturingskasten, kan er tegenwoordig in veel gevallen met een overzichtelijke PLC oplossing worden gewerkt.

 

Panelen updaten belangrijk voor functionaliteit

 

Waar de geproduceerde dieselmotoren en generatorsets van Zwart Techniek in uw noodstroom oplossing vaak nog in een goede staat verkeren, kan het zijn de panelen na een aantal dienstjaren mogelijk achterhaald zijn. Het is belangrijk om uw panelen en besturingssystemen te laten controleren en indien nodig te vervangen of aan te passen.

Zwart-Techniek-is-op-de-hoogte-van-de-technische-ontwikkelingen-technische-ombouw-upgraden

Besturingssysteem is het kloppende hart

 

Bij Zwart Techniek zien wij in veel gevallen de besturingssystemen als het kloppende hart van uw installatie. Wat wij zien is dat het zeer lonend is om een overweging te maken om de besturingskasten te laten upgraden. Naast de hedendaagse mogelijkheden (monitoren op afstand, signalering in gebouwbeheersystemen, load sharing, etc.), wordt ook de betrouwbaarheid van uw installatie met een nieuwe besturing in veel gevallen verbeterd.

 

Naast de specifieke PLC’s wordt het verhelpen van storingen korter. Dit komt doordat onderdelen sneller verkrijgbaar zijn en een storing daarmee sneller verholpen kan worden.

 

Offerte voor technische ombouw

 

Wij maken voor u een gedetailleerde offerte om de besturing van uw installatie te upgraden, zodat de installatie niet in zijn geheel hoeft te worden vervangen en zo aan de verwachtingen kan voldoen.