Categorie
Vacatures

FUNCTIEOMSCHRIJVING SERVICE COÖRDINATOR (M/V)

Voor ons service team in IJmuiden zijn wij opzoek naar een gedreven en stressbestendige Service Coördinator. De Service Coördinator is het centrale punt van alle service gerelateerde activiteiten. De coördinator is verantwoordelijk voor de technische uitvoering van het preventieve en correctieve onderhoud, uitgevoerd door het service monteurs-team.

 

DE WERKZAAMHEDEN

De Service Coördinator zorgt voor de technisch operationele coördinatie van alle service gerelateerde activiteiten. Hij ondersteunt de service monteurs in hun werkzaamheden en houdt contact met klanten over de technische status van hun systemen, en geeft hierin ook advies en ondersteuning.

  • Het voorbereiden, zowel technisch- als logistiek, van onderhoud aan installaties. Dit houdt in dat er afstemming moet plaatsvinden met magazijn, inkoop, planning, de klant en derden. De Service Coördinator is een echte spin in het web;
  • Het coördineren van storingen en reparaties en op basis hiervan commerciële offertes opstellen voor de klant. De Service Coördinator heeft nauw contact met de klant en informeert en adviseert de klant over de status van systemen;
  • Het (op afstand) begeleiden, coachen, aansturen en adviseren van monteurs. De coördinator is het aanspreekpunt van monteurs wat betreft kennis en kunde, materieel en werkzaamheden. De coördinator voert regelmatig werkplek-bezoeken op locatie door het land uit;
  • Het bijhouden van tijdige en accurate administratie in on ERP systeem en het bewaken en registreren van tijd en kosten per project.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij bieden een uitdagende baan bij een snelgroeiend bedrijf waar een informele en gezellige werksfeer heerst. Binnen de innovatieve service organisatie werken wij met een actief en jong team waar initiatief en eigen inbreng sterk wordt gewaardeerd. Bij Zwart Techniek bestaan er ruime opleidingsmogelijkheden passend bij de functie van Service Coördinator en jouw behoefte. Wij vallen onder de Metaalbewerkingsbedrijf CAO en bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Met 90 enthousiaste collega’s boeken wij dagelijks mooie resultaten!

 

FUNCTIE EISEN

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding in de techniek of vergelijkbare richting;
  • Ervaring in soortgelijke functie binnen de branche van installatietechniek;
  • Kent een grote flexibiliteit en stressbestendigheid wanneer het gaat om de werkuitvoering en schrikt niet van ad hoc werkzaamheden;
  • Stelt gemakkelijk prioriteiten, kan hoofd- van bijzaken onderscheiden en weet te escaleren wanneer dit nodig is;
  • Heeft een groot inlevingsvermogen, is een motivator en herkent behoeftes en wensen van zowel klant als collega’s.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

 

DE ORGANISATIE

Zwart Techniek is een al 86 jaar groeiend technisch bedrijf te IJmuiden met een service vestiging in Etten-Leur. Ons bedrijf is een gevestigde naam in levering van, service en onderhoud op noodstroomvoorzieningen, energiecentrales in diesel en zonne-energie. Ons bedrijf staat bekend om zijn turn-key power plants en noodstroomoplossingen en opereert nationaal en internationaal met 6500 geleverde sets in meer dan 50 landen. De klantenportefeuille van Zwart Techniek bestaat onder meer uit datacenters, luchthavens, overheden, installateurs, banken, industriële, maritieme, offshore bedrijven en energiemaatschappijen. Met onze expertise in besturingstechniek integreren wij oplossingen geheel naar wens van de klant. Het onderhoud van de installaties wereldwijd is integraal onderdeel van de energiezekerheid die wij klanten bieden.

 

INTERESSE

Spreekt Zwart Techniek en deze functie van Service Coördinator je aan of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marjolein via 0255 530304 of stuur jouw cv en motivatie naar mlek@zwarttechniek.com.

Interesse? Reageer hier!

Vul onderstaand contactformulier in en upload je CV (.pdf of .doc en maximaal 5 MB):