Categorie
Vacatures

FUNCTIEOMSCHRIJVING PROJECTLEIDER (M/V)

Voor uitbreiding van ons projectteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en technische project leider/ projectmanager. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voortgang en uitvoering van het gehele project en ben je nauw betrokken bij de technische invulling en oplossingen van het project. Je bent gedreven door het leveren van kwalitatief hoogstaande projecten, veilig werken en je hebt een scherp oog voor de financiële resultaten en afhandeling van projecten.

 

DE WERKZAAMHEDEN

De projectleider bij Zwart Techniek BV. heeft de uitdaging om én een tevreden klant én een optimaal projectresultaat te behalen. Dit realiseer je door te sturen op kwaliteit, tijd, budget en een up-to-date planning.

Als projectleider heb je intensief contact met alle partijen (zowel in- als extern) die betrokken zijn bij het project. Je communiceert met de salesafdeling over de technische uitgangspunten, deze vertaal je door in de project planning en naar duidelijke werkopdrachten voor de afdeling engineering, inkoop en werkplaats. Vervolgens begeleid je jouw projecten tijdens de uitvoeringsfase waarbij primair de vakbekwame medewerkers van onze montage afdeling worden ingezet, maar waar ook derden bij betrokken kunnen worden om de gevraagde levertijden te realiseren.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voortgang en uitvoering van het gehele project en ben je nauw betrokken bij technische invulling en oplossingen.  Je bent gedreven door het leveren van kwalitatief hoogstaande projecten, veilig werken en hebt een scherp oog voor de financiële resultaten en afhandeling van het project. Na oplevering draag je project over aan onze service afdeling.

 

FUNCTIE EISEN

  • Een afgeronde HBO opleiding in elektrotechnische richting, of vergelijkbaar;
  • 1-3 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in wordt en geschrift;
  • Kennis en werkervaring op elektrotechnisch en mechanisch gebied en in staat mee te denken in technische oplossingen voor klanten;
  • Een hands-on teamplayer zonder 9-5 mentaliteit;
  • Bereid te reizen in binnen- en buitenland: Het betreft 70% kantoor werk en 30% buitenwerk;
  • Proactieve communicatie, zowel intern- als extern en durven escaleren wanneer nodig;
  • Kan op een gestructureerde, actieve en planmatig wijze de projecten leiden.

 

WAT BIEDEN WE JOU

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan bij een snelgroeiend bedrijf waar een informele en gezellige werksfeer heerst. Binnen Zwart Techniek bestaan er ruimte opleidingsmogelijkheden passend bij de functie van projectleider en jouw behoefte. Wij vallen onder de Metaalbewerkingsbedrijf CAO en bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je een auto en telefoon van de zaak. Met 90 enthousiaste collega’s boeken wij dagelijks mooie resultaten!

 

INTERESSE

Spreekt Zwart Techniek en deze functie van projectleider je aan of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marjolein via 0255 530304 of stuur jouw cv en motivatie naar mlek@zwarttechniek.com.

Interesse? Reageer hier!

Vul onderstaand contactformulier in en upload je CV (.pdf of .doc en maximaal 5 MB):