Categorie
Vacatures

FUNCTIEOMSCHRIJVING TEAMLEIDER ENGINEERING – WTB (M/V)

 

Voor onze Engineering afdeling in IJmuiden zijn wij opzoek naar een betrouwbare en besluitvaardige Teamleider Engineering – WTB. Heb jij de praktische en leidinggevende ervaring en herken je jezelf verder ook in onderstaande profiel? Neem dan snel contact op!

 

DE WERKZAAMHEDEN

Op de Engineering afdeling van Zwart techniek worden onze totaal oplossingen voor hoogwaardige noodstroom installaties ontworpen en bewaakt. Het betreft het ontwerpen van losse motor- en generator sets maar ook complete gecontaineriseerde- of inpandige installatie. Het ontwerpen van brandstof systemen zowel ondergronds als bovengrondse tanks, uitlaat systemen en ventilatie systemen vallen ook onder het taken pakket.

 

Als Teamleider Engineering ben je een meewerkende voorman. Je zult ook zelf projecten en opdrachten oppakken. Hierom is uitgebreide, recente ervaring met en kennis van Inventor en AutoCAD 2D van groot belang! Het team van Mechanical Engineers bestaat uit 2 vaste project engineers/tekenaars/ constructeurs, aangevuld met een aantal inleners zowel intern en extern. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operationeel Manager van de afdeling.

 

Daarnaast speel je een belangrijke rol in standaardisatietrajecten binnen de afdeling en heb je hierop een duidelijke visie. Je weet wat er speelt op de markt en welke trends spelen en weet hierover advies uit te brengen aan de Operationeel Manager. Je draagt dus bij aan de zorg voor een efficiënte en effectieve engineeringsorganisatie waar constante innovatie en verbetering belangrijk zijn. Je ziet er verder op toe dat veranderde werkwijzen en -werkprocessen worden geïmplementeerd en worden nageleefd.

 

Ook behoort de aansturing van mensen en middelen om zo de gevraagde doelstellingen te behalen tot jouw takenpakket. Je creëert een technische innovatieve en klantgerichte omgeving waar goed wordt samengewerkt, resultaten worden gerealiseerd en waar een plezierige en lerende werkomgeving heerst. Je werkt nauw samen met andere afdelingen, stemt voortdurend de planning af met projectmanagement en sales en bewaakt de nakoming van afspraken.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Een uitdagende functie als Teamleider Engineering binnen een succesvolle en snelgroeiende onderneming met een track record van ruim 80 jaar. Wij bieden je een functie als Teamleider met veel groeimogelijkheden, waarbij je de gelegenheid hebt om jezelf te ontplooien door het volgen van opleidingen en vaardigheidstrainingen. Wij maken gebruik van de nieuwste tekenpakketten. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te nemen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen. Dit wordt ook vertaald in een goed basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

The sky is the limit

 

FUNCTIE EISEN

  • HBO werk- en denk niveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding richting de Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt uitgebreide ervaring met Inventor en AutoCAD 2D en Navis Works. Revit is Nice to Have;
  • Leidinggevende ervaring in een project gestuurde organisatie, bij voorkeur binnen de machinebouw. Je roots liggen daarnaast op de afdeling Mechanical Engineering;
  • Je bent een krachtige en besluitvaardige people manager die zich als een vis in het water voelt binnen alle lagen van een organisatie;
  • Je beschikt over een analytisch denkvermogen en organisatorisch inzicht;
  • Je beheerst de Engelse taal, zodat je ook gemakkelijk kan schakelen met partijen in het buitenland;
  • Wanneer je ook nog eens kennis hebt van motor/generator skids, pas je helemaal in het plaatje!

 

DE ORGANISATIE

Zwart Techniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en bedrijfswaardig opleveren van energie-oplossingen. Daarmee kunnen we (elektrische-) energie tot 20 MW opwekken, controleren en/ of distribueren.
De geleverde installaties dienen voor noodstroom of permanente energieopwekking voor bedrijven en instanties over de hele wereld. Voor onze klanten is betrouwbaarheid van de installatie van groot belang. Onze toepassingen werken vooral met verbrandingsmotoren. Tevens bieden we steeds meer renewable energieoplossingen aan.
Onze klanten variëren van Data Centers, ziekenhuizen, energie bedrijven tot de olie & gas industrie.
Zwart Techniek is een informeel bedrijf met 100 collega’s waar de lijnen kort zijn en er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief.
Voor informatie over Zwart Techniek ga naar www.zwarttechniek.com

 

INTERESSE

Spreekt Zwart Techniek en deze functie van Teamleider Engineering je aan of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marjolein via 0255 530304 of stuur jouw cv en motivatie naar mlek@zwarttechniek.com.

Interesse? Reageer hier!

Vul onderstaand contactformulier in en upload je CV (.pdf of .doc en maximaal 5 MB):