Categorie
Vacatures

FUNCTIEOMSCHRIJVING STRATEGIC ACCOUNTMANAGER HI-END POWER SOLUTIONS (M/V)

Voor ons sales team in IJmuiden zijn wij opzoek naar een gedreven en innemende Strategic Accountmanager Hi-End Power Solutions (SAMHPS).

 

DE WERKZAAMHEDEN

De SAMHPS is mede verantwoordelijk voor de (internationale-) omzet groei van Zwart Techniek op het gebied van hoogwaardige noodstroom oplossingen binnen een industriële omgevingen waaronder onder andere ziekenhuizen, Off Shore toepassingen en Kantoorgebouwen vallen. De SAMHPS zal zijn/ haar bestaande netwerk benutten en uitbouwen en hierdoor zorgen voor een steeds groeiende volume aan opdrachten.

Wij zoeken voor deze functie een resultaatgerichte, gedreven en inspirerende SAMHPS met een succesvol trackrecord in een B2B Sales omgeving. Jouw gedreven en innemende persoonlijkheid zorgt voor een prettige werksfeer waarin successen gevierd kunnen worden. Je beschikt over kennis van Noodstroom Oplossingen en Turn Key Project benaderingen.

De hoofdtaken van de SAMHPS bestaan uit:

 • Bezoeken van nieuwe en bestaande klanten en het binnen slepen van opdrachten;
 • Opstellen van een verkoop- en marketing plan voor nieuwe klanten;
 • Opvolgen van (inter-) nationale tenders;
 • Maken van calculaties en offertes;
 • Bezoeken en bemannen van beurzen en netwerkevents wanneer nodig;
 • Opbouwen van een netwerk, zowel nationaal als internationaal, met mogelijke klanten en key beslissers;
 • Maandelijks rapporteren van financiële gegevens en -status van de sales funnel.

De SAMHPS is onderdeel van het sales team en rapporteert aan het Commercieel Management Team.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij bieden een uitdagende functie als SAMHPS binnen een succesvolle en snelgroeiende onderneming met een track record van meer dan 80 jaar. Wij bieden je een functie als SAMHPS met veel groeimogelijkheden, waarbij je de gelegenheid hebt om jezelf te ontplooien door het volgen van opleidingen en vaardigheidstrainingen. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen. Dit wordt ook vertaald in een goed basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

The sky is the limit!

 

FUNCTIE EISEN

 • Aantoonbare ervaring en vaardigheden in de High-End Power Solutions / Noodstroom systemen en met (inter-) nationale sales binnen en buiten Europa. Daarnaast beschik je over een groot netwerk binnen de industrie
 • Beheersing Nederlands-, en Engelse taal in woord en geschrift, extra talen een pre. Daarbij uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden;
 • Opleidingsniveau bij voorkeur HBO of equivalent;
 • Minimaal 10 jaar commerciële, internationale ervaring binnen de technische industrie;
 • Ervaring met tenders en “Solution Selling”;
 • Stevige persoonlijkheid met gevoel voor mens en organisatie en een Hands on mentaliteit;
 • Competenties: Inlevingsvermogen, commercieel, klantgericht, relatie gericht, resultaatgericht, probleem analyserend en oplossend, overtuigingskracht, integriteit en onderhandelingsvaardigheden.

 

DE ORGANISATIE

Zwart Techniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en bedrijfswaardig opleveren van energie-oplossingen. Daarmee kunnen we (elektrische-) energie tot 20 MW opwekken, controleren en/ of distribueren.

De geleverde installaties dienen voor noodstroom of permanente energieopwekking voor bedrijven en instanties over de hele wereld. Voor onze klanten is betrouwbaarheid van de installatie van groot belang. Onze toepassingen werken vooral met verbrandingsmotoren. Tevens bieden we steeds meer renewable energieoplossingen aan.

Onze klanten variëren van Data Centers, ziekenhuizen, energie bedrijven tot de olie & gas industrie. Bij Zwart Techniek werken ca 100 mensen.

Zwart Techniek is een informeel bedrijf, waar de lijnen kort zijn en er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief.

 

INTERESSE

Spreekt Zwart Techniek en deze functie van Strategic Accountmanager Hi-End Power Solutions je aan of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marjolein via 0255 530304 of stuur jouw cv en motivatie naar mlek@zwarttechniek.com.

Interesse? Reageer hier!

Vul onderstaand contactformulier in en upload je CV (.pdf of .doc en maximaal 5 MB):