Panelen en besturing

Schakelpanelen voor slimme stand-by aansluitingen

 

Om een aggregaat aan te sluiten op een gebouw en automatisch stand-by te laten draaien, zijn er schakelpanelen en besturingen nodig om deze intelligentie toe te voegen aan de dieselmotor en generatorsets combinatie.

 

Zwart Techniek beschikt over specialistische kennis met betrekking tot het ontwerpen, bouwen en in bedrijfstellen van deze besturingspanelen.

Zwart-Techniek-panelen-en-besturingen-van-aggregaten
Zwart-Techniek-panelen-en-besturing-van-aggregaten

Besturingssystemen naar wens van de klant

 

De functies van de installatie kunnen geheel naar wens van de klant (mits technisch haalbaar) worden uitgewerkt, geleverd en geïnstalleerd. Om een voorbeeld te geven:

  • Een besturing welke dient te communiceren met een gebouwbeheersysteem (GBS), met een betrekking tot de status van de installatie.
  • Besturingspaneel welke het mogelijk maakt de noodstroom-aggregaat te synchroniseren en parallel te draaien aan het net.
  • MCP besturingspanelen welke meerdere installaties dienen te monitoren, aan te sturen en te synchroniseren.
  • Besturingspanelen welke door onze serviceafdeling op afstand kunnen worden gemonitord om optimale service te bieden en de staat van de installatie te waarborgen.

 

Daarnaast kunnen de besturingskasten voldoen aan de specifieke richtlijnen van de klant. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een kastindeling en tekenwijze. Zwart Techniek werkt graag een gedetailleerd voorstel uit voor een de levering van een nieuw, of ombouw van een bestaand, besturingspaneel en/of verdeelkasten voor uw specifieke wensen.