Onderhoud

Onderhoud van aggregaten is essentieel

 

In tegenstelling tot andere leveranciers stopt de verantwoordelijkheid van Zwart Techniek niet na de installatie en oplevering. Voor Zwart Techniek is het belangrijk dat de geleverde projecten up-to-date worden gehouden, om ervoor te zorgen dat aggregaten en generatorsets optimaal werken. Dit doen wij met ingeroosterde bezoeken aan bedrijven voor een preventief onderhoud, die u ervan verzekert dat de meest recente updates worden uitgevoerd om optimale functionaliteit te waarborgen.

 

Het aantal bezoeken en de reden van het bezoek zal bepaald worden aan de hand van het type installatie en aan de specifieke wensen van de klant.

Zwart-Techniek-onderhoudt-aggregaten-na-levering

Specialistische engineers verzorgen vlekkeloos onderhoud

 

Het is van belang dat de installaties en onderhoud vlekkeloos verlopen. Bij Zwart Techniek hebben wij goed opgeleide engineers, die erop gebrand zijn om de aggregaten perfect te onderhouden.

 

Dit onderhoud wordt gedaan met specifieke benodigdheden. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, zijn er op de achtergrond service-coördinatoren aanwezig met een voorraad aggregaat-onderdelen uit het magazijn. Zwart Techniek is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar om op onverwachte momenten service te bieden aan gerelateerde klantbehoeftes.

 

Telecontrol: digitaal uitvoeren van onderhoud

 

Met behulp van “telecontrol” kunnen wij kritische parameters op afstand monitoren en hiermee de installaties bewaken. Dit houdt in dat wij op afstand uw installatie kunnen onderhouden, evenals een testprocedure starten, data uitlezen en data verzamelen die wij vervolgens aan u rapporteren.

 

De zorg van uw energie-installaties nemen wij voor onze rekening, zodat u zich kunt bezig houden met uw eigen bedrijfsprocessen.