Noodstroom aggregaten

Noodstroom aggregaat: zekerheid voor uw bedrijf

 

Stroomzekerheid door noodstroom oplossingen is voor uw bedrijf erg belangrijk om continuïteit voor uw kritische bedrijfsprocessen te realiseren. Zwart Techniek levert de stroomzekerheid die u als bedrijf nodig heeft, waardoor u zich niet bezig hoeft te houden met stroom, maar de focus op het bedrijf kan worden gelegd. In Nederland is Zwart Techniek marktleider in noodstroom aggregaten (NSA’s).

 

Iedere noodstroom aggregaat heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Daarnaast is Zwart Techniek een van de weinig overgebleven leveranciers in Nederland met zelf gebouwde noodstroom aggregaten. Hierdoor kunnen wij specifieke aggregaten leveren die voldoen aan de wensen van de klant. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en onderhouden al onze noodstroom sets zelf. En dat is uniek in Nederland!

Zwart-Techniek-2.700kVA-open-genset

Gegarandeerde werking noodstroom aggregaten

 

Noodstroom aggregaten zullen in Nederland, naast de ingeplande testuren, niet veel draai-uren krijgen. Hierdoor hebben de aggregaten weinig mogelijkheden om zich te bewijzen. In Nederland is het elektriciteitsnet namelijk erg stabiel. Echter is er reeds kenbaar gemaakt dat het elektriciteitsnet met de jaren minder stabiel zal worden. Hierdoor is het belangrijk dat het noodstroom aggregaat voor nagenoeg 100% functioneert, op het moment dat dit wordt verwacht. Zwart Techniek verzekert bedrijven dat de continuïteit wordt gewaarborgd, zodat bedrijfsprocessen zich kunnen voortzetten.

 

Legio opties in onze noodstroom aggregaten

 

De noodstroom aggregaten die wij bij Zwart Techniek ontwikkelen en leveren kunnen met legio opties worden geleverd. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om het falen van apparatuur waar mogelijk te beperken. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

  • specifieke IP-waardes op componenten,
  • redundanties in startmotoren,
  • redundanties in besturingspanelen,
  • redundanties in startaccu’s
  • randapparatuur “failsafe”.

 

Verder kunnen noodstroom aggregaten met componenten worden uitgevoerd om de functionaliteit te vergroten. Enkele voorbeelden zijn modules voor het monitoren van noodstroom aggregaten op afstand, synchronisatie-besturingen en modules voor peak-schaving.

Inpandig noodstroom aggregaat
Noodstroom container 3.000 kVA
Noodstroom aggregaten datacenter