Maritiem & Offshore

Maritiem/Offshore generatorsets en power packs

 

Al sinds 1930 staat Zwart Techniek bekend als de Nederlandse en Internationale marktleider, als leverancier van maritiem- en offshore diesel generatorsets en power packs. De klanten die gebruik maken van de maritieme generatoren en power packs, zijn betrokken bij onder andere schepen, waarbij de generatorsets of power packs functioneren als hulpaandrijving aan boord. Verder zijn de power packs en generatoren onderdeel van windpark platforms.

Zwart-Techniek-maritieme-en-offshore-generatoren-en-power-packs

Offshore diesel generatoren

 

De diesel generatoren die bij Zwart Techniek worden ontworpen en gebouwd voor maritiem en offshore, zijn verkrijgbaar in een range van 5 tot 5.000 kVA. De generatoren zijn compleet ontworpen op basis van specifieke wensen van de klant. De generatoren zijn altijd volledig getest, voordat deze worden afgeleverd. Naast de professionele fabricatie zijn onze diesel generatoren volledig getest in een moderne testkamer van Zwart Techniek, in IJmuiden.

 

Generatoren voldoen aan milieuregelgeving

 

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol in de maatschappij, dus ook bij Zwart Techniek. Daarom voldoen onze producten, waaronder de diesel generatorsets die zijn geproduceerd door Zwart Techniek, volledig aan de regelgeving. Wanneer nodig kan er een certificaat worden verstrekt van een internationaal classificatiebureau, zoals de volgende bureaus:

  • Lloyds
  • Bureau Veritas
  • Det Norske Veritas
  • En nog vele andere
Certificaten
Offshore generator
Offshore platform
Maritiem power pack

Vragen? Neem contact met ons op!

 

Heeft u vragen over de diesel generatoren voor maritiem en offshore, of over een van onze andere producten? Wij streven ernaar om uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Stuur uw vraag naar info@zwarttechniek.com of neem telefonisch contact met ons op, via: +31(0)255 530 304.