Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zwart Techniek maakt het verschil

 

Bij Zwart Techniek wordt het verschil gemaakt door verbonden te zijn met de omgeving. Op basis van projecten stellen wij doelen waarbij rekening wordt gehouden met CO2 reductiemiddelen. Wij maken gebruik van onze eigen reductie en innovatieve producten bestaande uit biomassa energiecentrale en hybride zonne-energie producten.

 

De omgeving speelt een belangrijke rol

 

De omgeving vraagt om een belangrijke maatschappelijke bijdrage van Zwart Techniek. Om de omgeving te ondersteunen is Zwart Techniek actief betrokken bij de sponsoring van sport, culturele- en humanitaire evenementen.

Zwart-Techniek-mvo-groene-energiecentrale

Zwart Techniek levert groene stroom

 

Groene energie en het bewust omgaan met het milieu wordt steeds belangrijker. Om deze reden zijn er op de fabriek van Zwart Techniek in IJmuiden zonnepanelen geplaatst die ons voorzien van eigen stroom. Volledig groen opgewekt. Zwart Techniek is een leverancier van generatorsets die worden aangedreven door verbrandingsmotoren, daardoor zal men niet direct de link leggen met duurzaamheid en verbetering van het milieu.

 

Echter is de realiteit het tegenovergestelde. Zwart Techniek heeft binnenshuis een nieuwe techniek ontwikkeld die ervoor zorgt dat op afgelegen gebieden zonnepanelen en verbrandingsmotoren met elkaar gekoppeld worden. Het effect hiervan is dat er een aanzienlijk lagere uitstoot van CO2 ontstaat. Hiermee wil Zwart Techniek inspelen op de vraag naar een schonere en groene wereld. Bekijk de nieuwste energie oplossing op onze Hy-Con One pagina.

 

Duurzaam ondernemen

 

Zwart Techniek speelt in op op de vraag naar schonere energie met nieuwe producten, waarbij ook de bedrijfsvoering is afgestemd op duurzaam ondernemen. Nagenoeg alle facetten van het MVO worden door Zwart Techniek meegenomen en waar mogelijk dagelijks op ingespeeld.

 

Bij Zwart Techniek ondernemen wij duurzaam, dit doen wij onder andere met zonnepanelen op het dak en schonere auto’s. Daarnaast hebben wij een selectie van criteria opgesteld voor ondernemers om duurzaam en milieubewust te ondernemen. Al deze factoren resulteren in het feit dat wij met trots in het bezit zijn van het “MVO-Monitor” certificaat!