Generatorsets

Specialist in generatorsets van 5 tot 5.000 KVA

 

Al jaren lang is Zwart Techniek een van de marktleiders als leverancier van generatorsets. De generatorsets die wij ontwikkelen en leveren zijn verkrijgbaar in een vermogensrange van 5 tot 5.000 kVA en verkrijgbaar in diesel, gas en benzine aangedreven varianten.

 

Onze aggregaten zijn uitgevoerd met motoren en generatoren van bewezen fabrikanten. Zwart Techniek is een onafhankelijk leverancier en is in staat om allerlei uiteenlopende aanvragen in behandeling te nemen. Aanvragen van klein tot groot, standaard tot high-end en uiteraard klant specifieke producten. Dit kan dankzij onze eigen productiehal voor generatorsets.

Zwart-Techniek-specialist-in-generatorsets-van-5-tot-6000-KVA

Diverse oplossingen in generatorsets

 

De generatorsets van Zwart Techniek kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. De generatorsets kunnen zorgen voor continue opwekking van stroom, functioneren als noodstroom, lokale (tijdelijke) stroomvoorziening voor events en als peak-shaving.

 

Afhankelijk van de gewenste toepassingen van de generatorsets, kunnen wij gezamenlijk een passende stroomoplossing configureren. Voorbeelden van speciale oplossingen in generatorsets zijn:

  • geluid gedempte en omkapte generatorsets,
  • aggregaten in geluid-geïsoleerde containers,
  • mobiele aggregaten,
  • open skid aggregaten.

Verschillende vermogens in diesel generatorsets

Zowel kleine als grote vermogens voor diesel generatorsets, van 5 tot 5.000 kVA en alles wat zich hiertussen bevindt, behoren tot onze product range. Zie hieronder een aantal referentiefoto’s van kleine tot grote vermogens:

15 kVA canopied genset
20 kVA canopied genset
30 kVA open genset
160 kVA canopied genset
200 kVA canopied genset
200 kVA open genset
275 kVA open genset
400 kVA canopied genset
650 kVA open genset
750 kVA open genset
1.000 kVA containerized genset
1.250 kVA open genset
2.000 kVA containerized gensets
2.700 kVA open genset
2.800 kVA open genset
3.000 kVA containerized gensets
5.000 kVA open genset

Meer info over generatorsets oplossingen? Contact ons!

 

Vragen over de mogelijkheden in stroomoplossingen? Neem contact op met Zwart Techniek voor vragen over de mogelijkheden in generatorsets van ons. Wij staan u telefonisch graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Verder kunt u ook een e-mail naar ons sturen.
E: Info@zwarttechniek.nl
T: +31(0)255 530 304