Energiecentrales

Stroomnet dankzij lokale energiecentrales

 

Aangesloten zijn op een elektriciteitsnetwerk is in veel landen niet de normaalste zaak van de wereld. In veel landen is minder 10% van de bevolking nog niet aangesloten op een elektriciteitsnetwerk, op het moment dat deze überhaupt aanwezig is. Wanneer er in een bepaald gebied geen stroomnet aanwezig is, levert en installeert Zwart Techniek energiecentrales in de vorm van turnkey:

  • diesel-energiecentrales,
  • gas-energiecentrales,
  • solar/diesel-energiecentrales,
  • dualfuel-energiecentrales
  • HFO energiecentrales.

 

Hierdoor kan er op lokaal niveau een economische groei plaatsvinden, in afgelegen plattelandsgebieden over de gehele wereld.

Zwart-techniek-lokale-energiecentrales-in-aanbouw
Zwart-techniek-lokale-energiecentrales-power-plant

Lokale werkcreatie dankzij opleiding

 

Een bijkomstigheid bij het ontwikkelen van energiecentrales is dat Zwart Techniek voor meer werk onder de lokale bevolking zorgt. Dit extra werk wordt gecreëerd door de opleiding van lokale bevolking, voor bijvoorbeeld het onderhoud van de energiecentrale, in het speciale trainingslokaal in IJmuiden van Zwart Techniek. Op het moment dat het trainingsschema succesvol is doorlopen, kan er een start worden gemaakt door de lokale bevolking met het werken in de operationele energiecentrales.

 

 

After-sales essentieel voor energiecentrales

 

Zwart Techniek levert en installeert niet alleen energiecentrales, er is meer te doen dan enkel het opleveren van energiecentrales. Goede “after-sales” is van cruciaal belang om de 24/7 opererende energiecentrales draaiende te houden. Onze klantenservice staat om die reden altijd klaar om de energiecentrale te voorzien van de nieuwste updates. Onderdeel hiervan is de Zwart Power Parts afdeling en het serviceteam dat zich bezighoudt met klant-ondersteuning, om de energiecentrales optimaal draaiende te houden.

Zwart-techniek-lokale-energiecentrales-energie-generatoren
Zwart-techniek-lokale-energiecentrales-groene-energie-zonnepanelen
Zwart-techniek-lokale-energiecentrales-op-diesel-generatoren

Onze klantenservice staat voor u klaar

 

Heeft u vragen over de energiecentrales of over een van onze andere producten? Onze klantenservice staat u telefonisch graag te woord op: +31(0) 255 530 304, of stuur een e-mail naar info@zwarttechniek.nl. Wij doen er alles aan om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.