Ontwerp

Ieder ontwerp is maatwerk

 

De projecten van Zwart Techniek zijn zeer gevarieerde projecten. Hierbij is geen enkel project gelijk aan een ander project. Het is belangrijk om per project eigen specifieke benodigdheden en restricties te ontwerpen voor de energie-oplossingen. Om aan de specifieke projecteisen te voldoen, zijn er gekwalificeerde engineers en engineering tools nodig voor het uitwerken van een op maat ontwerp van aggregaat, generatorset of energiecentrale.

 

Om ervoor te zorgen dat ieder specifiek project een succes wordt, gaan de engineers van Zwart Techniek samen met het projectteam iedere mogelijke uitdaging uitwerken in het ontwerp.

Zwart-Techniek-ieder-project-heeft-eigen-specifieke-benodigdheden-en-restricties

Uw specifieke ontwerp wensen

 

De wensen van de klant zijn voor Zwart Techniek erg belangrijk. Om die reden ontwikkelen en produceren wij onze producten zoveel mogelijk naar wens van de klant, indien dit technisch haalbaar is.

 

Daarnaast vinden wij het bij Zwart Techniek belangrijk om een na-service aan te bieden. Dit houdt in dat na het installeren van één van onze producten nazorg wordt geleverd. Bijvoorbeeld door het up-to-date houden van installaties middels onderhoud. Hierdoor kan de generatorset of energiecentrale altijd optimaal gebruikt worden. Bij Zwart Techniek hebben wij de kennis, expertise en ervaring om dergelijke systemen, betrouwbaar, snel en klantgericht op te leveren.