Bedrijfsprofiel

Wat is Zwart Techniek?

 

Zwart Techniek bestaat sinds 1930 en is een technisch groeiend bedrijf dat gevestigd is in IJmuiden. Daarnaast hebben wij een service-vestiging voor onze technische stroomoplossingen in Etten-Leur. Wij zijn een gevestigde naam in het ontwerpen en produceren van stroomvoorzieningen wereldwijd. Ook bieden wij service en onderhoud van noodstroomvoorzieningen, power packs, energiecentrales in diesel, zonne-energie en nog vele andere stroomvoorzieningen.

Zwart-Techniek-power-plants-leveren-van-energiecentrales-op-afgelegen-gebieden-home
Zwart-Techniek-Zonnepanelen

Wat kenmerkt Zwart Techniek?

 

Klanten kenmerken Zwart Techniek als klantgericht en flexibel. Daarnaast staat Zwart Techniek zowel nationaal als internationaal bekend om zijn turn-key energiecentrales en noodstroom-oplossingen. Wij ontwerpen en produceren zowel diesel als gas gestookte generatorsets. Deze generatorsets zorgen ervoor dat er continue stroomopwekking is in gebieden waar geen elektriciteitsnet aanwezig is. Daarnaast kunnen de generatorsets die wij ontwikkelen gebruikt worden als noodstroom-aggregaat. Deze aggregaten worden ingeschakeld op het moment dat er geen netspanning aanwezig is en functioneren hierdoor als noodstroom-voorzieningen.

 

Wie maken er gebruik van de stroomvoorzieningen van Zwart Techniek?

 

Het klantenportefeuille van Zwart Techniek is erg groot en gevarieerd. Het portfolio bestaat uit datacenters, luchthavens, overheden, installateurs, banken, industriële-, maritieme- en offshore bedrijven. Met onze expertise in de besturingstechniek zijn wij voortdurend op zoek naar oplossingen om de wens van de klant te bewerkstelligen in het energievraagstuk. Een extra service die Zwart Techniek aan de klant biedt, is het wereldwijd onderhouden van installaties om energiezekerheid te garanderen op ieder gewenst moment.